Assassin's Creed verkoopt goed

Geplaatst: 20 november 2007 19:26
Aangepast: 9 april 2021 12:12
-

De reviewcijfers van Ubisofts nieuwe game Asassin's Creed vallen soms wat tegen, maar desalniettemin verkoopt de game zeer goed. In het Verenigd Koninkrijk is het de best verkopende game van de week. Om er nog een schepje bovenop te doen is hij ook nog eens de op twee na meest gekochte game voor de Xbox 360. Alsof het niet gekker kan, Asassin's Creed is ook nog eens de op één na best verkopende beginnende franchise. De nummer één is The Getaway voor de PlayStation 2. Ubisoft heeft niks te klagen!

Hierdoor heeft Call Of Duty 4 plaats moeten maken voor Altaïr en zijn avonturen. De First Person Shooter van Infinity Ward is met 33 procent gedaald in de verkopen. Super Mario Galaxy kwam binnen op de vijfde plaats in de Britse verkooplijsten.

Assassin's Creed is op de Xbox 360 en de PlayStation 3 uitgekomen. De Xbox 360-versie wordt veel meer verkocht dan de PlayStation 3-versie. 67 procent van de verkopen is voor de Xbox 360 en 33 procent voor de PlayStation 3. Misschien komt dit doordat de mensen hebben gelezen over problemen van de PlayStation 3-versie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

16 november 2007

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer