Bayonetta 3

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Hack and Slash
  • Gameliner score

Bayonetta 3 krijgt kindvriendelijke modus

Bayonetta en kindvriendelijk zijn waarschijnlijk geen twee woorden die je gauw in dezelfde zin zult horen, behalve dan wanneer de zin "Bayonetta is absoluut niet kindvriendelijk" is. Toch krijgt Bayonetta 3 een kindvriendelijke modus, volgens PlatinumGames.

Je hebt gisteren waarschijnlijk al de nieuwe trailer gezien waarin de releasedatum van Bayonetta 3 werd aangekondigd. De Umbra Witch komt in oktober al naar de hybride console van Nintendo, maar dat baart sommigen blijkbaar toch wat zorgen. Als je bekend bent met Bayonetta, dan weet je dat ze behoorlijk 18+ is. Bayonetta is namelijk een behoorlijk sexy dame die maar wat graag acrobatisch in het rond danst in haar strakke leren pakjes. Ook is ze niet vies van een risqué pose hier en daar en zorgen sommige van haar speciale aanvallen ervoor dat ze halfnaakt op je beeldscherm staat. Paar dat met flink wat geweld en bloed dat in het rond vliegt en je hebt een game waarvan sommigen wellicht zullen vinden dat het niet thuishoort op een keurige familieconsole als de Nintendo Switch. Gelukkig heeft ontwikkelaar PlatinumGames daar rekening mee gehouden, met een speciale kindvriendelijke modus die je zelf aan en uit kunt zetten. Deze zogenaamde Naive Angel Mode zorgt ervoor dat niet alleen Bayonetta in een wat meer verhullende outfit wordt gehuld, maar dat ook vijanden en NPC's er meer kindvriendelijk uitzien. In de video die PlatinumGames heeft gedeeld, zien we namelijk dat ook Madama Butterfly's borsten iets meer bedekt worden.

Bayonetta 3 verschijnt 28 oktober voor de Nintendo Switch.

BRON PlatinumGames

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?