Bayonetta 3 krijgt kindvriendelijke modus

Geplaatst:
Aangepast: 14 juli 2022 08:30

Bayonetta en kindvriendelijk zijn waarschijnlijk geen twee woorden die je gauw in dezelfde zin zult horen, behalve dan wanneer de zin "Bayonetta is absoluut niet kindvriendelijk" is. Toch krijgt Bayonetta 3 een kindvriendelijke modus, volgens PlatinumGames.

Je hebt gisteren waarschijnlijk al de nieuwe trailer gezien waarin de releasedatum van Bayonetta 3 werd aangekondigd. De Umbra Witch komt in oktober al naar de hybride console van Nintendo, maar dat baart sommigen blijkbaar toch wat zorgen. Als je bekend bent met Bayonetta, dan weet je dat ze behoorlijk 18+ is. Bayonetta is namelijk een behoorlijk sexy dame die maar wat graag acrobatisch in het rond danst in haar strakke leren pakjes. Ook is ze niet vies van een risqué pose hier en daar en zorgen sommige van haar speciale aanvallen ervoor dat ze halfnaakt op je beeldscherm staat. Paar dat met flink wat geweld en bloed dat in het rond vliegt en je hebt een game waarvan sommigen wellicht zullen vinden dat het niet thuishoort op een keurige familieconsole als de Nintendo Switch. Gelukkig heeft ontwikkelaar PlatinumGames daar rekening mee gehouden, met een speciale kindvriendelijke modus die je zelf aan en uit kunt zetten. Deze zogenaamde Naive Angel Mode zorgt ervoor dat niet alleen Bayonetta in een wat meer verhullende outfit wordt gehuld, maar dat ook vijanden en NPC's er meer kindvriendelijk uitzien. In de video die PlatinumGames heeft gedeeld, zien we namelijk dat ook Madama Butterfly's borsten iets meer bedekt worden.

Bayonetta 3 verschijnt 28 oktober voor de Nintendo Switch.

Bron: PlatinumGames
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bayonetta 3

Series

Bayonetta

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

PlatinumGames Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord