Binnenkort De Sims in je pocket

Tijdens Apple's iPhone OS 3.0 Preview evenement, dat vandaag plaatsvond, heeft Apple laten zien dat het serieus bezig is met games voor de iPhone. Er zijn natuurlijk al heel veel games beschikbaar voor deze telefoon van Apple, maar na vandaag is bekend dat er nog een hele grote bij gaat komen.

De Sims, de bekendste en meest verkochte game voor de PC, komt naar de iPhone. Travis Boatman, vice-president van de Worldwide Studios van EA, heeft namelijk kort gesproken over het spel, en vertelde dat alles al heel soepel en goed liep. Daarnaast werd vertelt dat we de komende weken meer details over het spel kunnen verwachten. Hou Gameliner dus goed in de gaten voor meer nieuws over dit onderwerp.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?