Binnenkort oranje op Marketplace

Heb je een Xbox 360 en heb je nooit Half-Life 2 kunnen spelen? Ren dan snel naar de winkel en haal The Orange Box! Deze game heeft Half-Life 2, Episode 1, Episode 2, Team Fortress 2 en het debuut van Portal. vijf games, één box. Check de review op Gameliner!

Voor de gamers die nog zitten te twijfelen heeft Valve, de ontwikkelaar van de box, bekendgemaakt dat ze vandaag een demo uit gaat brengen. Deze zal uitkomen op Xbox Live.

In de demo begin je met Episode 2, daarna volgt een stukje Portal en als laatste komt Team Fortress 2 nog even de hoek om kijken. Voor de mensen die nog zitten te twijfelen: download deze demo!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?