Bit: Mark Hamill traint Cameron Monaghan voor Star Wars Jedi: Survivor

Geplaatst:

Nu Star Wars Jedi: Survivor officieel uit is, heeft Electronic Arts een nieuwe video gedeeld. In deze video leert Mark Hamill de fijne kneepjes van het Jedi-vak aan Cameron Monaghan.

Het is niet niks om als Jedi te opereren. Er komt veel bij kijken. Als het makkelijk was geweest, dan bestonden er wel meer Jedi. Reden te meer om kersverse Jedi goed op te leiden. Daarom is niemand minder dan Mark Hamill - bekend van zijn rol als Jedi Luke Skywalker - van stal gehaald om de relatief nieuwe Jedi Cameron Monaghan alles bij te brengen als het aankomt op het zijn van een Jedi voor de game Star Wars Jedi: Survivor. Hoewel Hamill er vol overgave in gaat, merkt hij al snel op dat het Cameron Monaghan een stuk makkelijker wordt gemaakt dan hij het destijds had. Dit resulteert erin dat aan het einde van de video de rollen aardig zijn omgedraaid.

Star Wars Jedi: Survivor is vanaf nu beschikbaar voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Wil je helemaal op de hoogte zijn over dit nieuwe deel? Wij hebben alles wat je moet weten over Star Wars Jedi: Survivor voor je op een rijtje gezet. Maar natuurlijk kun je ook gewoon terecht bij onze Star Wars Jedi: Survivor review.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Survivor

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 april 2023

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord