World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Blizzard introduceert customization service voor World of Warcraft

World of Warcraft spelers die via de Europese servers spelen krijgen de kans om hun karakter opnieuw te customizen. Blizzard heeft namelijk voor de Europese servers de World of Warcraft character re-customization service uitgebracht. Vorige maand werd de service al in Amerika gelanceerd.

Wat kun je zoal aanpassen aan je karakter? Je kunt van geslacht veranderen, de huidskleur en het gezicht zijn aan te passen, in-game kun je jouw sieraden veranderen en je kunt je haartype aanpassen in verschillenden kapsalons. Daar naast kun je ook de naam van je WoW karakter veranderen, als je dat zou willen. De kosten van de nieuwe Blizzard service om je karakter te pimpen zijn 15 euro.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?