Blizzard introduceert customization service voor World of Warcraft

Geplaatst:
Aangepast: 7 augustus 2018 11:12

World of Warcraft spelers die via de Europese servers spelen krijgen de kans om hun karakter opnieuw te customizen. Blizzard heeft namelijk voor de Europese servers de World of Warcraft character re-customization service uitgebracht. Vorige maand werd de service al in Amerika gelanceerd.

Wat kun je zoal aanpassen aan je karakter? Je kunt van geslacht veranderen, de huidskleur en het gezicht zijn aan te passen, in-game kun je jouw sieraden veranderen en je kunt je haartype aanpassen in verschillenden kapsalons. Daar naast kun je ook de naam van je WoW karakter veranderen, als je dat zou willen. De kosten van de nieuwe Blizzard service om je karakter te pimpen zijn 15 euro.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

11 februari 2005

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer