Bungie-site blijkt nep

Vorige week lieten we jullie een teasersite onder de naam van Bungie Aerospace zien. Op deze site was een countdown te vinden die tot vandaag zou aftellen.

De countdown is zojuist afgelopen, zonder een nieuwe aankondiging. De site blijkt namelijk een grap van een fan te zijn. De site van Bungie is namelijk bungieaerospace.com en niet bungieaerospace.org.

De neppe site kan binnenkort worden gebruikt als community based site, net als bungie.org.

May of you are wondering what exactly the countdown and cryptic messages was all about. Well to be completely honest, there was no meaning.
Also I wanted to say, Sorry if I let anyone down. I know many were hoping this was somehow tied into the real BungieAerospace.com. Even I was!

Laten we hopen dat Bungie binnenkort met een echte aankondiging komt.

Reacties
Avatar JeremyH
JeremyH
lvl9 NPC 2.0
4 januari 2011 om 22:54
bestaat er ook een doodstraf voor misleiding?
Alex



LOL

0
Avatar Tristan
Tristan
lvl15 Community Veteraan
4 januari 2011 om 17:15
bestaat er ook een doodstraf voor misleiding?
Alex



Only if you have a license to kill :D

0
Avatar Iam_Alex
Iam_Alex
Gameliner
4 januari 2011 om 17:09

bestaat er ook een doodstraf voor misleiding?

0
Avatar GewoonJustin
GewoonJustin
lvl15 Community Veteraan
4 januari 2011 om 17:07

Ik ben er wel goed ingetrapt :P

0
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord