Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty 5 gaat terug

Call of Duty 4: Modern Warfare ligt pas net in de winkels en we krijgen nu alweer van Activision te horen over deel 5.

De game zal ontwikkeld worden door Treyarch, die ook Call of Duty: United Offensive, Big Red One en Call of Duty 3 deed. Dit deel zal ook weer terug gaan naar de Tweede Wereldoorlog. Na de moderne oorlogvoering kunnen we dus weer schieten met de Britten, Amerikanen en Canadezen. Er is verder nog geen informatie vrijgegeven, maar als we meer weten lees je het op Gameliner!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?