Cheaters verliezen PSN ID

Alle online gamers hebben vast wel eens last gehad van cheaters. In Killzone 2 worden cheaters nu hard aangepakt door Guerilla Games.

De ontwikkelaar van Killzone heeft hier namelijk een maatregel voor bedacht. Als je vals speelt in eigen belang, kun je daardoor je PSN ID verliezen. Wat je dus een hoop Trophies kan kosten, maar vooral de mogelijkheid om online te gamen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?