Dead by Daylight bereikt 60 miljoen spelers

Geplaatst: 29 november 2023 12:55
-

Ontwikkelaar Behaviour Interactive heeft een mooie mijlpaal behaald. De multiplayergame Dead by Daylight heeft 60 miljoen unieke spelers weten te bereiken.

Dit laat Behaviour Interactive weten via social media. Ze geven aan dankbaar te zijn voor de steun en hebben daarom een verrassing voor hun spelers in petto. Wanneer je de code 'THANKYOUFOR60M' invoert in Dead by Daylight wordt je beloond met één miljoen 'Bloodpoints' en 6000 'Shards'. Deze actie geldt tot 4 januari. De populariteit van de multiplayergame lijkt geen grenzen te hebben op het moment. Behaviour Interactive maakt gretig gebruik van de mogelijkheden die ze nu hebben. Er is bijvoorbeeld een Dead by Daylight-film in de maak.

Check hier Chucky in Dead by Daylight.

Dead by Daylight is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen.

Bron: Behaviour Interactive
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Ontwikkelaar:

Behaviour Interactive

Uitgever:

Behaviour Interactive

Release:

14 juni 2016

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord