Definitieve Sony gameplay line-up

Ook Sony is er weer bij op de Gameplay en dit jaar komen er aardig wat toppertjes richting de Gameplay! Bekijk hieronder de line-up van dit jaar van Sony's eigen bodem:

PlayStation 3
Folklore
Lair
Heavenly Sword
Uncharted: Drake's Fortune
Ratchet & Clank Future: Tools of destruction
Gran Turismo 5 Prologue (demo)

En in de VIP ruimte zullen ook The Eye of Judgment en Time Crisis 4 te spelen zijn.

PlayStation PORTABLE
WipEout Pulse
ATV
Pursuit Force: Extreme Justice
Syphon Filter Logan's Shadow
SOCOM Tactical Strike

Uiteraard zijn er ook geweldig veel third party games te spelen op de Gameplay 2007, dus zorg dat je er bij bent en vergeet ook niet even de Gameliner stand te bezoeken!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?