Downloadnieuws: Nieuwe GBA games onderweg naar Nintendo Switch Online

Geplaatst: 19 mei 2023 14:35
Aangepast: 19 mei 2023 15:59
-

Goed nieuws voor de mensen met een Nintendo Switch Online + Expansion Pack abonnement. Er zijn nieuwe GameBoy Advance games onderweg naar de Nintendo Switch.

In een nieuwe trailer heeft Nintendo een drietal games bekendgemaakt die binnenkort terug te vinden zijn op de Nintendo Switch. Het gaat hierbij om Super Mario Advance, Super Mario World: Super Mario Advance 2 en Yoshi's Island: Super Mario Advance 3. Om ze te kunnen spelen moet je dus wel beschikken over een Nintendo Switch Online + Expansion Pack lidmaatschap, anders gaat het hele feest niet door. De drie games zijn dan terug te vinden in de GameBoy Advance library. In ieder van deze versies zit ook de klassieke Mario Bros game inbegrepen. Hierin kun het met vier spelers tegen elkaar opnemen.

Super Mario Advance, Super Mario World: Super Mario Advance 2 en Yoshi's Island: Super Mario Advance 3 zijn vanaf 26 mei beschikbaar voor Nintendo Switch Online + Expansion Pack abonnees.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord