Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Downloadnieuws: Nieuwe GBA games onderweg naar Nintendo Switch Online

Goed nieuws voor de mensen met een Nintendo Switch Online + Expansion Pack abonnement. Er zijn nieuwe GameBoy Advance games onderweg naar de Nintendo Switch.

In een nieuwe trailer heeft Nintendo een drietal games bekendgemaakt die binnenkort terug te vinden zijn op de Nintendo Switch. Het gaat hierbij om Super Mario Advance, Super Mario World: Super Mario Advance 2 en Yoshi's Island: Super Mario Advance 3. Om ze te kunnen spelen moet je dus wel beschikken over een Nintendo Switch Online + Expansion Pack lidmaatschap, anders gaat het hele feest niet door. De drie games zijn dan terug te vinden in de GameBoy Advance library. In ieder van deze versies zit ook de klassieke Mario Bros game inbegrepen. Hierin kun het met vier spelers tegen elkaar opnemen.

Super Mario Advance, Super Mario World: Super Mario Advance 2 en Yoshi's Island: Super Mario Advance 3 zijn vanaf 26 mei beschikbaar voor Nintendo Switch Online + Expansion Pack abonnees.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?