Dragon Ball Z speelfilm bevestigd

Eindelijk, na al die jaren, komt hij er nu echt aan: een speelfilm van Dragon Ball Z. 20th Century Fox heeft vandaag bevestigd dat wij op 15 augustus 2008 in de bioscopen moeten zitten om de speelfilm te checken en heeft tevens een aantal details vrijgegeven.

Het script is geschreven door niemand minder dan James Wong, die onder andere ook The X-files en Final Destination heeft gemaakt. Stephen Chow zal de film gaan regisseren.

Ook zijn er al twee hoofdrollen bekendgemaakt. Justin Chatwin zal de rol van Goku overnemen en Buffy the Vampire Slayer-acteur James Marsters doet dit voor 'Green Man' Piccolo.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?