Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

EA slaat ander pad in met Battlefield franchise

De Battlefield franchise zal waarschijnlijk grote veranderingen ondergaan. EA kondigde onlangs aan dat ze hun ontwikkelingsteam 'gaan her-structureren'.

Na de nogal uitdagende launch van Battlefield 2042 wil EA een andere kant uit met de ontwikkeling van de game franchise, zo liet de uitgever onlangs weten. EA wil de Battlefield franchise graag uitbreiden en laten groeien en gaat daarvoor een andere richting inslaan. De futuristische shooter kwam in november uit en kreeg al snel veel kritiek, onder andere voor het grote aantal bugs en het ontbreken van elementen uit vorige games in de serie. EA kondigde onder andere aan dat ze officieel een 'Battlefield Universe' gaan opzetten waar meerdere games bij horen die door verschillende studio's gemaakt gaan worden.

onbekend

Battlefield 2042 kwam uit op 19 november en ontving hierna al een aantal updates met fixes.

Over auteur EilishJanssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?