Tomb Raider: Underworld

  • Ontwikkelaar Crystal Dynamics
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Eerste details Tomb Raider: Underworld

Tomb Raider: Anniversary is nog maar net uit voor de Nintendo Wii, en het Amerikaanse magazine Play, komt al met details over het volgend avontuur van miss Croft.

Eerder meldden we de aankondiging van Tomb Raider, Underworld al op onze site. Waar Tomb Raider: Underworld omdraait is nog niet bekend, wel dat het in het natuur afspeelt. Lara zal in strijdt gaan met geweld uit het natuur, net als in Tomb Raider: Anniversary.

De game zal een interactieve wereld bevatten, waar dingen, zoals puin blijven liggen. De game staat vooralsnog gepland in 2008, en zal verschijnen op de 360, pc en de PS3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?