Fall update Xbox Live uitgelekt

Binnenkort zal Microsoft met een mega-update komen voor zijn Xbox 360. Deze update bevat onder andere de onlangs bekendgemaakte mogelijkheid om oude Xbox-titels te kunnen downloaden en af te spelen. Nu is er een lange lijst op internet, waarin waarschijnlijk alle veranderingen instaan. Deze lijst is niet door Microsoft bevestigd, dus of het ook echt klopt is nog maar de vraag. In ieder geval laat ik jullie alvast lekker kwijlen bij de mogelijke update.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?