Fortnite krijgt opnieuw Dragon Ball cross-over

Geplaatst: 31 januari 2023 21:12

Verdien een Victory Royale door je tegenstanders met en Kamehameha uit te schakelen. Fortnite krijgt namelijk opnieuw een Dragon Ball cross-over.

In augustus vorig jaar kreeg Fortnite een Dragon Ball crossover. Toen zagen we verschillende personages uit Dragon Ball Super voorbijkomen, zoals Goku, Vegeta en Beerus. Toen kregen we ook toegang tot een speciale locatie, genaamd Dragon Ball Adventure Island waar je verschillende bekende locaties uit de series en films kon bezoeken. Epic Games heeft nu aangekondigd dat er opnieuw een Fortnite x Dragon Ball cross-over komt. Ditmaal komen Son Gohan en Piccolo uit de film Dragon Ball Super: SUPER HERO naar de game. Ook kun je je vijanden te lijf gaan met het Kamehameha Attack Item en kun je net als Son Goku surfen op de Nimbus Cloud. Tot slot is ook het Dragon Ball Adventure Island weer terug en kun je daar onder andere Kami's Palace en de Room of Spirit & Time bezoeken.

De Dragon Ball cross-over is nu beschikbaar in Fortnite.

Bron: Epic Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord