Gears 6 wordt tijdens de Xbox Games Showcase onthuld

Geplaatst:

Volgens de befaamde gamejournalist Jeff Grubb kunnen we de eerste beelden van de aankomende Gears-game deze zomer verwachten. Sterker nog, deze worden gebruikt om de Xbox Games Showcase 2024 van een beetje kleur te voorzien.

De traditionele Xbox top drie - zullen we die eens erbij pakken? Het gaat meer dan prima met Halo, aangezien Halo Infinite nog altijd goed gespeeld wordt en de Forza-fans hebben ook weinig te klagen. Ja, zowel Forza Horizon als Forza Motorsport karren stevig door. Maar we hebben al een tijdje niks meer vernomen van de geliefde franchise, genaamd Gears of War. Na de release van Gears 5 in 2019 en diens uitbreiding Hivebusters in 2020 is het akelig stil gebleven rondom deze iconische Xbox-gameserie. Daar gaat binnenkort verandering inkomen, aldus journalist Jeff Grubb. De beste man staat erom bekend om zo nu en dan het ijs te breken - ditmaal geeft hij aan dat hij geluiden heeft gehoord over de nieuwe Gears-game. De eerste beelden zouden deze zomer weliswaar kunnen verschijnen. De eerste teaser wordt verwacht van de aankomende actiegame. Hij is overigens niet alleen in deze claim. Hij ontvangt bijval van een aantal betrouwbare namen, zoals Tom Warren van The Verge. Uiteraard gaan er meerdere clout chasers van alles roepen nu, maar de kogel is door de kerk. Het is nu even wachten op reactie vanuit kamp Xbox - al zullen zij wellicht de lippen stevig op elkaar houden, totdat de Xbox Games Showcase 2024 is losgebarsten.

Wat wil jij zien in een nieuwe Gears-game? Laat het ons weten!

Bron: Kinda Funny Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord