Geen Hogwarts Legacy tijdens Games Done Quick

Geplaatst:

2023 begint als een jaar van goede games, maar ook controversiële games. Hogwarts Legacy is wederom in opspraak gekomen, want Games Done Quick heeft alle Harry Potter-games in de ban gedaan voor hun aankomend liefdadigheidsevenement.

Games Done Quick is een organisatie die middels speedrun-content geld verzamelt voor diverse goede doelen. Ditmaal wordt er een evenement georganiseerd voor het goede doel, genaamd Malala Fund. Deze internationale organisatie zet zich in voor het recht op onderwijs voor meisjes. Alle speedrunners die meedoen aan het evenement zijn ditmaal vrouwelijk. Het draagt de naam Frost Fatales 2023 en het vindt plaats van 26 februari t/m 4 maart. Hogwarts Legacy en alle andere Harry Potter-games zijn in ieder geval voor dit evenement niet welkom. Er is niet veel over gezegd vanuit Games Done Quick zelf, behalve dat ze vinden dat de Harry Potter-franchise "inhoud, standpunten of een oorsprong heeft die wij ongeschikt hebben geacht voor onze stream".

Lees hier alles wat je moet weten over Hogwarts Legacy. Er werd onlangs onthuld dat er nog geen DLC in ontwikkeling is voor Hogwarts Legacy.

Hogwarts Legacy Games Done Quick1

Hogwarts Legacy is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. In april verschijnen de PlayStation 4- en Xbox One-versies.

Bron: Games Done Quick
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 februari 2023

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord