Gerucht: HD beelden op de nieuwe DS?

Geplaatst: 14 oktober 2009 16:02
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Afgelopen weekend kwam Bart met het bericht dat we rond juni volgend jaar een nieuwe DS op de markt kunnen verwachten. Dit apparaatje moet gaan concurreren met de PSPgo van Sony.

Het zou zomaar eens kunnen gebeuren dat de PSPgo het aflegt tegenover de verbeteringen van de nieuwe DS, want na verwachting gaat het apparaatje dezelfde processor krijgen als de Zune HD.

Ook gaan er geruchten rond dat Nintendo een contract heeft getekend met Nvidia, waarin staat dat het bedrijf een Terga-chip zal leveren voor de opvolger van Nintendo's DSi. Deze zelfde chip van Nvidia is al te vinden in de nieuwe mp3-speler van Microsoft. Dankzij deze chip kun je 3D games spelen en HD filmpjes afspelen. Het zal rond het voorjaar van 2010 duidelijk moeten worden of het waar is. Tot die tijd zullen we gewoon rustig moeten afwachten.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer