Gerucht: Rockstar mikt met GTA 6 op release in 2024

-

We wachten al ontzettend lang op de officiële onthulling van GTA 6, maar er lijkt iets meer duidelijkheid te komen. Volgens een insider die dicht bij het vuur zit, wordt er gemikt op een release in 2024.

Insider TezFunz2 heeft via GTAForums laten weten hoe het er volgens hem momenteel voor staat met de ontwikkeling van GTA 6. We weten natuurlijk dat GTA 6 momenteel volop in ontwikkeling is, zo heeft Rockstar inmiddels bevestigd. Maar van een officiële aankondiging is tot nu toe geen sprake. Wel zijn er vorig jaar beelden van GTA 6 gelekt. Toch heeft dit er niet toe geleid dat er al een officiële onthulling is gedaan vanuit Rockstar. Er is nog geen teaser, trailer, afbeelding of ook maar iets officieels uit de doeken gedaan. Rockstar heeft alleen gezegd dat er wordt gewerkt aan GTA 6.

De ontwikkeling van GTA 6 zou niet altijd even goed gelopen hebben. Dit komt onder meer omdat tussentijds de coronapandemie heeft plaatsgevonden en er een aantal prominenten het Rockstar-schip hebben verlaten. Dit heeft ertoe geleid dat de onthulling van de game al een aantal keer intern is uitgesteld. Toch ziet TezFunz2 het inmiddels wat rooskleuriger in en stelt dat een officiële GTA 6 aankondiging dit jaar een gegeven is. De game zou dan uiteindelijk eind 2024 in de schappen moeten gaan verschijnen. Mocht dat echt niet haalbaar zijn, dan is een release in begin 2025 wellicht nog een optie. Ook wordt er dan misschien gekeken naar het schrappen van content dat dan weer gebruikt kan worden in latere uitbreidingen.

Rockstar heeft nog niks losgelaten, maar als het aan TezFunz2 ligt kunnen we vanaf eind 2024 aan de slag met GTA 6.

Bron: GTA 6 News
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GTA 6

Ontwikkelaar:

Rockstar Studios

Uitgever:

Rockstar Games

Release:

Q4 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord