Markt aandeel Blu-ray stijgt vandaag

Wie heeft de opvolger in handen, in de strijd voor het nieuwe dvd medium? Is het de HD DVD ontwikkeld door Toshiba of de Blu-ray disk ontwikkeld door Sony? Sinds vandaag zijn we weer iets wijzer geworden. Het markt aandeel van sony 's Blu-Ray Disk is vandaag gestegen naar 76%. Niet super verassend aangezien Pirates of the Carribean en Superbad onlangs nog voor de Blu-ray zijn verschenen. Het zal er om gaan spannen wie er deze maand het hoogste markt aandeel zal hebben. Vanaf volgende week zal de nieuwste Harry Potter op zowel HD DVD als Blu-Ray uit komen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?