Meer details van Sonic Origins onthuld via PS Store

Geplaatst:

Er zijn nieuwe details van Sonic Origins bekendgemaakt. De Australische en Nieuw-Zeelandse PlayStation Store geeft alvast wat informatie weg over wat fonkelnieuwe toevoegingen.

Sonic Origins werd vorig jaar aangekondigd tijdens de Sonic Central-presentatie. De game vormt een compilatie van vijf klassieke Sonic-games, waaronder Sonic the Hedgehog 1, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3, Sonic & Knuckles en Sonic CD. Eerder deze week lekte de cover art van Sonic Origins, waardoor er een einde kwam aan de langdurige stilte rondom de game. Vandaag is er weer wat meer informatie over de compilatie bekendgemaakt. Op de Australische en Nieuw-Zeelandse PlayStation Store is namelijk een pagina verschenen voor de game. Daarin is onder andere te lezen dat alle klassieke Sonic-games in de collectie nu beschikken over gloednieuwe opening- en afsluitingsanimaties. Tevens heeft de compilatiegame nu twee verschillende modi: Classic en Anniversary. Spelers die kiezen voor de Classic-modus, kunnen van de klassieke games genieten in hun originele vorm. Niet alleen wordt op deze manier de game in de originele resolutie op je scherm getoverd, maar Sonic beschikt ook over een beperkt aantal levens. In de Anniversary-modus zijn de levens verleden tijd en krijg je de game in breedbeeld te zien. Ten slotte onthult de PlayStation Store-pagina dat Sonic Origins over een missiesysteem beschikt. Wie een missie afrondt, ontvangt muntjes. Die muntjes kunnen vervolgens weer gebruikt worden om nieuwe content, uitdagingen en speciale levels vrij te spelen in de Museum-stand van Sonic Origins.

onbekend

Ondanks de nieuwe informatie via de PlayStation Store, is er nog geen releasedatum bekendgemaakt voor Sonic Origins. De game verschijnt ergens dit jaar.

Bron: PlayStation Store
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Origins

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 juni 2022

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord