Miyamoto zou nu geen kans maken bij Nintendo

Geplaatst: 23 november 2009 20:44
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

In een interview met het tijdschrift Egde heeft top-ontwikkelaar Shigeru Miyamoto verteld dat hij nu geen schijn van kans had gemaakt bij Nintendo, mocht hij op dit moment gesolliciteerd hebben. Het megaconern zou op dit moment namelijk teveel afgaan op sollicitanten met schooldiploma's.

Ik was waarschijnlijk nooit aangenomen als ik nu bij Nintendo zou gaan solliciteren. Vanwege toenemende concurrentie maak je zonder HBO diploma geen schijn van kans. Ik ben wel van mening dat je niet alleen een goed diploma nodig hebt om bij Nintendo te werken. Daarom bemoei ik me er nog mee, zodat wij tijdens onze selectieprocedure niks missen.
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer