Naughty Dog verkleint The Last of Us team

Geplaatst: 26 mei 2023 23:18
Aangepast: 26 mei 2023 23:28

Naughty Dog heeft bekendgemaakt voorlopig niets te kunnen delen over de multiplayer game van The Last of Us. Volgens journalist Jason Schreier ligt er een andere reden aan ten grondslag.

Het gaat nog lang duren voordat Naughty Dog iets naar buiten brengt over de multiplayer game van The Last of Us. Middels een statement op Twitter heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt dat er meer tijd nodig is om de game verder te ontwikkelen voordat zij er iets van kunnen laten zien. Journalist Jason Schreier laat op Twitter weten dat de vork een klein beetje anders in de steel zit. Hij claimt dat Naughty Dog het team dat op de game van The Last of Us zit drastisch verkleind is. Ogenschijnlijk heeft de studio dus besloten dat de prioriteiten binnen het bedrijf naar andere projecten verschoven moeten worden. Wellicht heeft dit te maken met de ontwikkeling van een nieuwe singleplayer IP door Naughty Dog.

The Last of Us Part 1

Voorlopig moeten we het dus doen met The Last of Us games die al zijn uitgebracht. Recent is The Last of Us nog naar pc gebracht.

Bron: Jason Schreier
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord