Naughty Dog verkleint The Last of Us team

Naughty Dog heeft bekendgemaakt voorlopig niets te kunnen delen over de multiplayer game van The Last of Us. Volgens journalist Jason Schreier ligt er een andere reden aan ten grondslag.

Het gaat nog lang duren voordat Naughty Dog iets naar buiten brengt over de multiplayer game van The Last of Us. Middels een statement op Twitter heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt dat er meer tijd nodig is om de game verder te ontwikkelen voordat zij er iets van kunnen laten zien. Journalist Jason Schreier laat op Twitter weten dat de vork een klein beetje anders in de steel zit. Hij claimt dat Naughty Dog het team dat op de game van The Last of Us zit drastisch verkleind is. Ogenschijnlijk heeft de studio dus besloten dat de prioriteiten binnen het bedrijf naar andere projecten verschoven moeten worden. Wellicht heeft dit te maken met de ontwikkeling van een nieuwe singleplayer IP door Naughty Dog.

The Last of Us Part 1

Voorlopig moeten we het dus doen met The Last of Us games die al zijn uitgebracht. Recent is The Last of Us nog naar pc gebracht.

BRON Jason Schreier

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?