Next-gen versie The Witcher 3 komt dit jaar

Geplaatst:

Voor de 7e verjaardag van The Witcher 3: Wild Hunt laat CD Projekt Red weten dat de next-gen versie van de game dit jaar zal verschijnen. Bestaande spelers van de game krijgen daarbij gratis verbeteringen.

De next-gen versie van The Witcher 3 was kortgeleden voor onbepaalde tijd uitgesteld, maar heeft nu een nieuwe releaseperiode. De upgrade komt nu in het vierde kwartaal van 2022 uit voor PlayStation 5 en Xbox Series. Bestaande spelers van de originele game op PlayStation 4, Xbox One of pc krijgen ook een upgrade. De pc-versie van de game krijgt raytracing en de game zal ook veel beter gaan draaien op de oudere consoles. Bij de aankondiging van de nieuwe editie beloofde CD Projekt dat de next-gen editie gratis beschikbaar zou zijn als spelers de originele versie van de game voor PlayStation 4, Xbox One of pc bezitten. De twee DLC’s Hearts of Stone en Blood and Wine zullen ook worden opgenomen in de upgrade. Daarnaast komen er nieuwe DLC’s aan die gebaseerd zijn op de Netflix-serie The Witcher met Henry Cavill, maar verdere details of screenshots zijn er nog niet. De DLC zal waarschijnlijk skins bevatten en misschien zelfs speciale wapens en harnassen. Afgezien daarvan is er ook een volledig nieuwe game in het Witcher-universum in de maak, zo onthulde de ontwikkelaar in maart 2022. De titel zou gebaseerd zijn op Unreal Engine 5, maar is nadrukkelijk geen vervolg op de vorige trilogie.

De nieuwe versie van de The Witcher 3: Wild Hunt komt eind dit jaar uit voor PlayStation 5 en Xbox Series. De oorspronkelijke versie op PlayStation 4, Xbox One en pc krijgt dan ook een gratis update.

Bron: CD Projekt Red
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher III: Wild Hunt

Series

The Witcher

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

19 mei 2015

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Beste game van 2015

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord