The Witcher III: Wild Hunt

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 19 mei 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Next-gen versie The Witcher 3 komt dit jaar

Voor de 7e verjaardag van The Witcher 3: Wild Hunt laat CD Projekt Red weten dat de next-gen versie van de game dit jaar zal verschijnen. Bestaande spelers van de game krijgen daarbij gratis verbeteringen.

De next-gen versie van The Witcher 3 was kortgeleden voor onbepaalde tijd uitgesteld, maar heeft nu een nieuwe releaseperiode. De upgrade komt nu in het vierde kwartaal van 2022 uit voor PlayStation 5 en Xbox Series. Bestaande spelers van de originele game op PlayStation 4, Xbox One of pc krijgen ook een upgrade. De pc-versie van de game krijgt raytracing en de game zal ook veel beter gaan draaien op de oudere consoles. Bij de aankondiging van de nieuwe editie beloofde CD Projekt dat de next-gen editie gratis beschikbaar zou zijn als spelers de originele versie van de game voor PlayStation 4, Xbox One of pc bezitten. De twee DLC’s Hearts of Stone en Blood and Wine zullen ook worden opgenomen in de upgrade. Daarnaast komen er nieuwe DLC’s aan die gebaseerd zijn op de Netflix-serie The Witcher met Henry Cavill, maar verdere details of screenshots zijn er nog niet. De DLC zal waarschijnlijk skins bevatten en misschien zelfs speciale wapens en harnassen. Afgezien daarvan is er ook een volledig nieuwe game in het Witcher-universum in de maak, zo onthulde de ontwikkelaar in maart 2022. De titel zou gebaseerd zijn op Unreal Engine 5, maar is nadrukkelijk geen vervolg op de vorige trilogie.

De nieuwe versie van de The Witcher 3: Wild Hunt komt eind dit jaar uit voor PlayStation 5 en Xbox Series. De oorspronkelijke versie op PlayStation 4, Xbox One en pc krijgt dan ook een gratis update.

BRON CD Projekt Red

Over auteur Kyllian Franken

Kyllian Franken Naast het schrijven voor Gameliner neemt onze Kyllian regelmatig de controller ter hand om zich in een tof avontuur te storten. Of het nu gaat om een sciencefiction game als Mass Effect of een thriller als BioShock, Kyllian speelt wat Kylli-kan. Ook voor een goede indie game draait hij zijn hand niet om. Sterker nog, stiekem heeft hij er een zwak voor. Kijk dus niet raar op als je hem betrapt op een speelsessie met Sable of Road 96.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?