The Witcher 3: Wild Hunt komt naar next-gen met DLC

Geplaatst:

Goed nieuws vanuit CD Projekt Red! The Witcher 3: Wild Hunt krijgt namelijk een next-gen upgrade die nog dit jaar uitgebracht wordt, maar CD Projekt Red heeft nog een verrassing in petto.

The Witcher 3: Wild Hunt is een ongekend succes voor CD Projekt Red. Het is dan ook niet zo heel gek dat de ontwikkelaar heeft besloten de game ook uit te gaan brengen voor next-gen consoles en pc. Dit hebben zij bekendgemaakt middels een tweet. Naast het feit dat ook pc en next-gen gamers later dit jaar aan de slag kunnen met The Witcher 3: Wild Hunt, staat in de tweet ook te lezen dat er gratis dlc onderweg is. De uitbreiding is geïnspireerd door de populaire Netflix-serie van The Witcher. Wat het allemaal precies met zich mee gaat brengen houdt de ontwikkelaar nog even achterwege, maar meer informatie volgt snel. De nieuwe content wordt in ieder geval gemaakt zonder voormalig regisseur van The Witcher 3, Konrad Tomaszkiewicz, die op is gestapt na aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer aan zijn adres.

Wanneer de next-gen update precies uitgerold wordt is nog niet bekend. We moeten dus nog even afwachten op verdere informatie.

Bron: CD Projekt Red
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher III: Wild Hunt

Series

The Witcher

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

19 mei 2015

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Beste game van 2015

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord