Nieuwe game voor Blue Dragon ontwikkelaar

Mistwalker, de makers van Bleu Dragon zijn bezig met een nieuw project. Er word keihard gewerkt aan een nieuwe game genaamd: Away: Shuffle Dragon.

De game is voor de Nintendo DS en is in een typisch Japans Anime stijltje met een grauw verhaal. Al jaren verdwijnen er regelmatig bewoners uit het dorpje waar het zich afspeelt. Jij speelt Sword, ook een bewoner van het dorpje. Sword blijkt de uitverkorne te zijn met verborgen krachten en specialiteiten. Natuurlijk is het aan jou om Sword te besturen en het dorpje te redden.

De game zal op 28 februari in Japan verschijnen. Wanneer Away: Shuffle Dragon in Europa verschijnt is nog niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?