Nieuwe retro-consoles voor de Virtual Console?

Op het onderstaande plaatje is de Japanse website van Nintendo te zien. Deze site is vernieuwd en het wonderbaarlijkste eraan is, is dat er nu acht retro-console plekken te zien zijn in plaats van de zes consoles waarvan je op dit moment games kan downloaden via de Wii's Virtual Console.

Een medewerker van Nintendo, Shinji Hanoto, liet ons eind november weten dat ze 33 miljoen dollar hebben gevangen door 7,8 miljoen Virtual Console downloads.

"We're currently unsure if [the 3.5 billion yen figure] is a lot or low. They're not bad figures", aldus Hatano.

Dus, wat denken jullie? Welke retro-consoles zullen de Wii bereiken?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?