Check hier alle The Game Awards 2023 content

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 12 mei 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Nieuwe Zelda:Tears of the Kingdom amiibo op komst

Er komen twee nieuwe amiibo-figuurtjes voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild aan. Zowel Zelda als Ganondorf kunnen straks jouw gamekamer verrijken.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ligt inmiddels alweer een paar maandjes in de winkelschappen. Hoewel veel gamers nog steeds bezig zijn met het gigantische avontuur, is Nintendo alweer aan het nadenken over nieuwe manieren om de fans uit te melken. Dat is ze gelukt op een manier waar de meeste fans best blij van zullen worden.

Er komen namelijk twee nieuwe amiibo te verschijnen: eentje voor Ganondorf en eentje voor Zelda. En ja, het is de shirtloze variant van Ganondorf. Nintendo weet best waar de fans behoefte aan hebben. Hoewel we weten hoe de figuurtjes eruit komen te zien, zijn er nog geen details bekend over de functionaliteiten van de nieuwe amiibo.

De twee nieuwe amiibo-figuurtjes voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom komen deze winter te verschijnen. Twijfel je nog over de aanschaf van de game? Bekijk dan zeker nog even onze The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom review.

BRON Nintendo Direct

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?