Nieuwe Zelda:Tears of the Kingdom amiibo op komst

Geplaatst:

Er komen twee nieuwe amiibo-figuurtjes voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild aan. Zowel Zelda als Ganondorf kunnen straks jouw gamekamer verrijken.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ligt inmiddels alweer een paar maandjes in de winkelschappen. Hoewel veel gamers nog steeds bezig zijn met het gigantische avontuur, is Nintendo alweer aan het nadenken over nieuwe manieren om de fans uit te melken. Dat is ze gelukt op een manier waar de meeste fans best blij van zullen worden.

Er komen namelijk twee nieuwe amiibo te verschijnen: eentje voor Ganondorf en eentje voor Zelda. En ja, het is de shirtloze variant van Ganondorf. Nintendo weet best waar de fans behoefte aan hebben. Hoewel we weten hoe de figuurtjes eruit komen te zien, zijn er nog geen details bekend over de functionaliteiten van de nieuwe amiibo.

De twee nieuwe amiibo-figuurtjes voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom komen deze winter te verschijnen. Twijfel je nog over de aanschaf van de game? Bekijk dan zeker nog even onze The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom review.

Bron: Nintendo Direct
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

12 mei 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord