Nieuwe uitbreiding Pokémon TCG Paldea Evolved onderweg

Geplaatst:
Aangepast: 26 maart 2023 22:05

Er is een nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding aangekondigd. Deze nieuwe uitbreiding richt zich op Pokémon Scarlet en Pokémon Violet en heet Paldea Evolved.

Verzamelaars kunnen hun borst nat maken want binnenkort zijn er weer nieuwe Pokémonkaarten om te verzamelen. The Pokémon Company brengt dan de nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Paldea Evolved uit. Deze nieuwe kaarten zijn gebaseerd op de Pokémon uit de nieuwe Pokémon Scarlet en Pokémon Violet games. Paldea Evolved bevat meer Pokémon Ex-kaarten en ook nieuwe Pokémon Tera Ex-kaarten, waarbij de kristaleffecten van de Pokémon zijn geïllustreerd.

De Paldea Evolved uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game is vanaf 9 juni verkrijgbaar bij deelnemende winkels wereldwijd.

Bron: The Pokémon Company
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord