Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Super Smash Bros. Ultimate

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 7 december 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Nintendo past animatie van Minecraft Steve aan in Super Smash Bros.

In de laatste Super Smash Bros. Ultimate-update heeft het nieuwste dlc-personage, Steve uit Minecraft, een kleine aanpassing gehad. Het gaat om een van de winstanimaties van het blokkerige personage.

Minecraft Steve werd vorige week toegevoegd aan de populaire fighting game. Steve heeft op dit moment drie winst animaties: eentje waarin Steve een creeper verslaat, een waar hij een huis bouwt en een waar hij die een stuk vlees opeet. Die laatste animatie is na de update iets anders geworden, want deze was eerst onbedoeld een beetje ongepast. In de oude win-animatie at Steve een stuk vlees en hield het daarna voor zich, maar de positionering was alleen zo dat het stuk vlees recht voor zijn kruis zat waardoor het leek alsof die een erectie had. Deze animatie leverde de nodige giechels en memes op. In de nieuwe versie eet Minecraft Steve het hele stuk vlees op voordat hij zijn victory pose aanneemt. De oude en nieuwe winstanimatie zijn hieronder te bekijken.

Super Smash Bros. Ultimate is nu uit op de Nintendo Switch.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?