No Rest for the Wicked overzichtstrailer onthuld

Geplaatst:

No Rest for the Wicked kwam langs tijdens de Future Games Showcase. Via een handige overzichtstrailer krijgen we een goed beeld van de actie/RPG.

Moon Studios - de ontwikkelaar achter de Ori-games - trakteerde ons op commentaar en dat ging natuurlijk erg goed samen met de nieuwe beelden. Ze geven aan dat No Rest for the Wicked hun droomproject is; het is dé actievolle RPG die ze altijd al hebben willen spelen. Ze halen inspiratie uit diverse titels, zoals Dark Souls en Monster Hunter, maar ze kijken ook verder dan hun neus lang is. Zo benoemen ze vechtgames en games waarbij gebruik wordt gemaakt van 'special moves' als inspiratiemateriaal. Begint deze mengelmoes al wat van je aandacht te eisen? Check dan maar gauw de nieuwe trailer.

Check hier rauwe gameplaybeelden van No Rest for the Wicked.

No Rest for the Wicked is beschikbaar vanaf 18 april via Steam Early Access.

Bron: FGS
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot No Rest for the Wicked

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 april 2024

Ontwikkelaar

Moon Studios GmbH

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord