Pc-versie Lumines

Lumines, het puzzelspel voor de PSP, heeft nu ook een pc-versie.

Het awardwinnende spel heeft vijf leuke gameplaymodi, namelijk Challenge Mode, Skin Edit Mode, Time Attack Mode, Puzzle Mode en Mission Mode. Het spel kost twintig dollar en valt alleen te kopen met behulp van een creditcard. Het is ook mogelijk om een trial te downloaden, waarmee je enkele keren kunt spelen.

Wil jij de pc-versie van Lumines kopen? Kijk dan even hier.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?