PES 2010 wordt een totaal nieuwe game

De afgelopen jaren levert Pro Evolution Soccer steeds meer terrein in, en dit jaar was FIFA zelfs de absolute topper als het gaat om voetbalgames. Uiteraard laat Konami het hier niet zomaar bij zitten en hebben ze hebben aangekondigd dat ze dit jaar groots gaan uitpakken met PES 2010: Het zal de meest uitgebreide game van de serie gaan worden.

Voordat met de ontwikkeling van de game werd begonnen, hebben de mensen achter de game een tijd lang onderzoek gedaan naar hoe ze de game zo goed mogelijk kunnen maken. Zo is er gekeken naar de feedback die de pers gaf en naar de forums waarop gamers hun verbeterpunten konden melden.

Ook heeft Konami de exclusieve rechten op de zogenaamde Europa League Licence, wat inhoudt dat ze de UEFA Cup en Champions League in de game kunnen verwerken zonder dat ze daardoor achterna gezeten worden door mannetjes van de FIFA voetbalbond.

Hopelijk zijn alle inspanningen niet voor niets, en kunnen we eind dit jaar weer een PES verwachten die met de heerser van dit moment, FIFA, kan gaan concurreren of misschien zelfs weer de troon kan overnemen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?