PES 2010 wordt een totaal nieuwe game

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De afgelopen jaren levert Pro Evolution Soccer steeds meer terrein in, en dit jaar was FIFA zelfs de absolute topper als het gaat om voetbalgames. Uiteraard laat Konami het hier niet zomaar bij zitten en hebben ze hebben aangekondigd dat ze dit jaar groots gaan uitpakken met PES 2010: Het zal de meest uitgebreide game van de serie gaan worden.

Voordat met de ontwikkeling van de game werd begonnen, hebben de mensen achter de game een tijd lang onderzoek gedaan naar hoe ze de game zo goed mogelijk kunnen maken. Zo is er gekeken naar de feedback die de pers gaf en naar de forums waarop gamers hun verbeterpunten konden melden.

Ook heeft Konami de exclusieve rechten op de zogenaamde Europa League Licence, wat inhoudt dat ze de UEFA Cup en Champions League in de game kunnen verwerken zonder dat ze daardoor achterna gezeten worden door mannetjes van de FIFA voetbalbond.

Hopelijk zijn alle inspanningen niet voor niets, en kunnen we eind dit jaar weer een PES verwachten die met de heerser van dit moment, FIFA, kan gaan concurreren of misschien zelfs weer de troon kan overnemen.

Lees meer