Project xCloud wordt onderdeel van Xbox Game Pass

Project xCloud wordt straks onderdeel van de Xbox Game Pass. Dit maakte Xbox-baas Phil Spencer onlangs bekend.

In een presentatie over het succes van de Xbox Game Pass werden een paar interessante gegevens onthuld, waaronder het aantal abonnees en het aantal nieuwe vriendschappen dat is gesloten via de abonnementsdienst. Phil Spencer maakte daarnaast ook bekend dat Project xCloud, de game streamingdienst van Microsoft, later dit jaar onderdeel wordt van de Xbox Game Pass. Wanneer dit precies gaat gebeuren, werd niet onthuld. Wel is het aannemelijk dat dit gaat gebeuren nadat de de Project xCloud preview voorbij is. Vorige maand werd bekendgemaakt dat de Project xCloud preview naar Nederland komt. De preview is sinds een aantal dagen nu ook bij ons live.

onbekend

Wanneer Project xCloud aan de Game Pass wordt toegevoegd, is momenteel nog niet bekend.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?