Rashid knokt zich naar Street Fighter 6

Geplaatst:
Aangepast: 6 juli 2023 21:13

Eind mei verscheen dan eindelijk Street Fighter 6. Capcom heeft nu de eerste vechter uit de Fighter Pass bekendgemaakt en dat is Rashid.

Als je dacht dat er vandaag een storm voorbij aan het razen was, dan heb je de aankomende vechter uit Street Fighter 6 nog niet in actie gezien. Het roster in Street Fighter 6 wordt uitgebreid met nieuwe vechters. Het eerste personage dat beschikbaar wordt gesteld middels de Fighter Pass is Rashid. We kennen deze sterke knaap natuurlijk van zijn optreden in Street Fighter 5 en in dit vervolg mag hij het nog eens dunnetjes over doen. Hij neemt overigens niet alleen zijn vuisten mee richting de game, maar ook de nodige premium rewards. Denk hierbij aan avatar gear, een emote, stickers en muziek. Om met hem aan de slag te kunnen moet je wel 250 Fighter Coins (circa vijf euro) neertellen.

Wanneer Rashid of the Turbulent Wind precies zijn opwachting maakt is niet bekend, maar dat gaat deze zomer nog gebeuren. Nog niet begonnen aan de game? Check dan onze Street Fighter 6 review.

Bron: Capcom
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Street Fighter 6

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 juni 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord