Resident Evil 4 Remake komt naar PS VR2

Geplaatst: 22 februari 2023 14:00

Capcom blijft trouw aan het VR-platform en is bereid extra moeite te doen. Vandaag hebben ze laten weten dat de VR-versie van de Resident Evil 4 remake in ontwikkeling is.

Dit werd bekendgemaakt via Twitter. Het is compleet in het Japans, maar gelukkig is Deepl je beste vriend in situaties zoals deze. De ontwikkeling van de VR-versie is nu begonnen en er worden meer details in de toekomst onthuld. Er wordt ook vermeld dat de VR-versie een gratis update wordt voor de PS VR2. Wanneer je dus de PlayStation 5-versie van de Resident Evil 4 remake in huis hebt gehaald, kun je gratis aan de slag met de VR-versie. Mits je die headset in je bezit hebt, natuurlijk.

Er is ook een andere Resident Evil-game beschikbaar op de PS VR2! Check hier de PS VR2 trailer van Resident Evil Village.

De Resident Evil 4 remake is beschikbaar vanaf 24 maart voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5. Wanneer de VR-versie verschijnt, is nu nog niet bekend.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 4 Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 maart 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord