Sensible World of Soccer gereleased op Xbox LIVE Arcade

Geplaatst: 19 december 2007 13:13
Aangepast: 3 mei 2018 15:42
-

Vanaf vandaag hoef je de deur niet meer uit om je vrienden onder het gras te schoffelen en een lekker balletje te trappen. Codemasters Online heeft één van de meest succesvolle voetbalgames ooit, Sensible World of Soccer uitgebracht op Xbox LIVE Arcade. De game is nu uit op via Xbox LIVE Arcade en te downloaden.

Sensible World of Soccer brengt alle old school elementen naar de nieuwe generatie topvoetballers op Xbox LIVE Arcade voor de Xbox 360. De game heeft alle karakteristieke kenmerken behouden die het tot een onvergetelijke voetbalgame hebben gemaakt. Daarnaast wordt er een aantal nieuwe optionele verbeteringen geïntroduceerd, die de game weer helemaal up to date maken. Sensible World of Soccer biedt voetballiefhebbers voor het eerst een splinternieuwe online multiplayer mode waardoor gamers wereldwijd de uitdaging aan kunnen gaan en elkaar kunnen laten zien hoe hard gras kan zijn in heerlijke potjes in de onmiskenbare Senisble Soccer stijl. De game bevat zowel de originele als geüpdatet custom graphic modi van de originele designer van SWOS. Hiermee kunnen gamers SWOS voor het eerst ervaren in High Definition!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer