S.T.A.L.K.E.R. 2 krijgt fysieke lancering

Geplaatst: 11 augustus 2021 13:10

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl is één van de meest geanticipeerde shooters van 2022. Verzamelaars kunnen hun geluk niet op, want de first-person shooter krijgt ook een fysieke lancering.

Dit werd bekendgemaakt via het Twitter-account van Koch Media. Zij laten weten dat ze wederom de fysieke lancering van de S.T.A.L.K.E.R.-game verzorgen. In het verleden hebben ze ook de fysieke lancering van de oudere games in de franchise verzorgd. Vanaf 28 april 2022 kun je de game in de schappen zien liggen, dit is dezelfde datum als de digitale releasedatum. Naast de fysieke release kun je de game ook spelen vanaf dag één met Xbox Game Pass. Bekijk hier de eerste gameplaybeelden van S.T.A.L.K.E.R. 2. Hier kun je ook een update bekijken van S.T.A.L.K.E.R. 2.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl verschijnt 28 april voor de pc en Xbox Series.

Bron: Koch Media
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Uitgever

GSC Game World

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

5 september 2024

Ontwikkelaar

GSC Game World

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord