State of Play toont gameplay Final Fantasy 7 Rebirth

Geplaatst:
Aangepast: 7 februari 2024 11:17

In een uitgebreide State of Play is nieuwe gameplay onthuld voor de aankomende release van Final Fantasy 7 Rebirth. De presentatie vond eerder vanochtend plaats.

Het tweede deel van de Final Fantasy 7 Remake werd aangekondigd in 2022 met een trailer. Vannacht heeft PlayStation een uitgebreide State of Play over Final Fantasy 7 Rebirth uitgezonden, waarin de nodige gameplay in te zien was. In de bijna 20 minuten durende video zien we onder andere elf minuten aan nieuwe gameplaybeelden. De focus van de nieuwe gameplay is de gigantische map die Rebirth heeft en komen ook de Chocobo's voorbij als vervoermiddel om die map te kunnen ontdekken. De gameplay toont ook de nieuwe relatiemechanieken en minigames die in Rebirth zitten. Op basis van de keuzes die je maakt verbetert of verslechtert de relatie met je party, als je relatie hoog genoeg is kan Cloud op een date gaan met iemand op een bepaald moment in de game.

Er is vanaf nu ook een unieke demo van Final Fantasy 7 Rebirth beschikbaar om te downloaden. Deze demo geeft je toegang tot een uitgebreide flashback waarin je niet alleen speelt als Cloud, maar ook als de slechterik Sephiroth. De demo speelt zich af in de periode dat Cloud en Sephiroth nog samenwerkten. In de flashback krijgen we ook het Nibelheim incident te zien, de gebeurtenis die de toon zette voor alle gebeurtenissen in Final Fantasy 7. Later deze maand komt er een update voor de demo uit die je deels toegang geeft tot het ontdekken van Junon voor de de volledige release. De State of Play is hieronder in zijn geheel te bekijken.

De releasedatum van Final Fantasy 7 Rebirth is 29 februari. De game verschijnt exlusief op de PlayStation 5. Lees hier Philips Final Fantasy 7 Remake Review.

Bron: PlayStation

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FINAL FANTASY VII REBIRTH

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

29 februari 2024

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord