Tech: Releasedatum Steam Deck onthuld

Valve heeft eindelijk de releasedatum van de Steam Deck onthuld. We kunnen de draagbare pc volgende maand verwachten.

Afgelopen zomer werd de Steam Deck onthuld. Deze draagbare pc van Valve, het bedrijf achter het Steam-platform en verschillende iconisch pc-games, is enorm krachtig en daarnaast ook overal mee naartoe te nemen. De Steam Deck had eigenlijk afgelopen december al uit moeten komen, maar die releasedatum werd helaas niet gehaald. Vanwege een wereldwijd tekort aan productiematerialen werd de Steam Deck uitgesteld naar februari 2022. Valve heeft nu bekendgemaakt wanneer de draagbare pc precies uitkomt. Middels een nieuwsbericht laat ze weten dat vanaf 25 februari de eerste mensen die een reservering hadden gemaakt, een Steam Deck kunnen aanschaffen. Deze eerste exemplaren worden 28 februari verzonden.

De Steam Deck is vanaf 25 februari verkrijgbaar.

BRON Valve

Over auteur ClaudiaTjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?