Threespeech info klopt niet volgens Rockstar

Geplaatst: 15 december 2007 20:30
Aangepast: 3 mei 2018 15:40
-

Een medewerker van Rockstar meld tegenover videogamer.com dat de informatie die Threespeech naar buiten bracht, over een september of oktober release van GTA IV niet klopt. GTA IV staat namelijk nog steeds gepland voor Q2 2008 (begin februari / eind april ). De medewerker blijft het een raadsel vinden waar Threespeech vandaan heeft gehaald. Misschien uit hun grote duim?

Grand Theft Auto IV, ook wel GTA IV / GTA 4 genoemd, zal al weer het elfde deel worden in de franchise van Rockstar Games. De game zal gebruik maken van RAGE (Rockstar Advanced Gaming Engine). In middels zijn er al een drietal trailer verschenen. Uit de 3e trailer kunnen we opmaken dat het verhaal in dit deel ook veel in panden en huizen zal afspelen. Met daar aan gekoppeld een cover system, om zo je tegenstanders te lijf te gaan. Het spel wordt ontwikkeld voor zowel de PlayStation 3 als de Xbox 360. Of er ook pc-versie komt is nog onbekend. Multiplayer mogelijkheden krijgt de game ook, maar niet zoals in een MMORPG. Vanaf 2008 zal er extra downloadbare content voor de Xbox 360 verkrijgbaar zijn.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto IV

Ontwikkelaar:

Rockstar North

Uitgever:

Rockstar Games

Release:

19 april 2008

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer