Trailer: Bomvolle trailer Resident Evil 4 getoond tijdens State of Play

Geplaatst:

De nieuwe trailer van de Resident Evil 4 remake zit bomvol met terugkerende personages, nieuwe scenario's en een geliefde gamemodus. Laten we snel een kijkje nemen!

Een aantal personages die we nog niet echt gezien hadden, zijn te vinden in de nieuwe Resident Evil 4 trailer. De grote bad guy Osmund Saddler keert terug en is wederom een gruwelijk naar ventje. Daarnaast zien we de eerste beelden van Jack Krauser. De gevaarlijke rivaal van Leon is wederom te vinden in het horroravontuur. We zien dat de fanatiekelingen flink op de schop gegaan zijn qua design. De Resident Evil 4 remake gaat een flinke portie horror voorschotelen - zeker als je de beelden vergelijkt met het origineel.

Luis Serra pakt een hoofdrol in de trailer. Hij is veel vaker samen met Leon te vinden. Zijn rol lijkt een stuk belangrijker te zijn in de remake. Diverse vijanden keren terug, zoals de Novistadors, Garradors en ja - ook de Regenerators zijn van de partij. De trailer sluit af met de melding dat er een speciale demo onderweg is en dat The Mercenaries-modus terugkeert. Lees hier nog meer Resident Evil 4 remake details.

De Resident Evil 4 remake is beschikbaar vanaf 24 maart voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5. Nog wat VR-nieuws nodig? De Resident Evil 4 remake komt naar de PS VR2.

Bron: State of Play
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 4 Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 maart 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord