Trailer: Chaos tot de max in nieuwe Saints Row trailer

Geplaatst:

Deep Silver blaast nieuw leven in de Saints Row-franchise. Na talloze Saints Row-games die zichzelf ieder keer moesten overtreffen wanneer het aankomt op poep- en pieshumor, is het tijd voor vernieuwing. Deze vernieuwing krijgen we dan ook in de reboot van Saints Row. De chaos gaat naar standje 11 en dat zien we maar al te goed in Game Awards trailer!

Het origineel van Saints Row werd uitgegeven op precies het juiste moment. De GTA-kloon had van alles wat, maar wist zich te onderscheiden door zichzelf niet al te serieus te nemen en de speler toegang te geven tot de meest idiote wapens. Vijftien jaar later probeert Deep Silver datzelfde kunstje nogmaals te flikken door Saints Row eens flink op de schop te nemen zonder diens identiteit om te gooien. Het resultaat lijkt een prachtige sandbox game te worden waar de chaos door het dak schiet.

Helaas is Saints Row onlangs nog uitgesteld, maar Saints Row verschijnt op 23 augustus voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Saints Row (2022)

Series

Saints Row

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 augustus 2022

Ontwikkelaar

Volition

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord