Trailer: Nieuwe content voor Cyberpunk 2077 via Update 2.1

Geplaatst:

Cyberpunk 2077 is weer wat content rijker. Via de Update 2.1 wordt de RPG verrijkt met trams, radiokanalen, partner hang-outs en meer.

Ja, wie dacht dat Cyberpunk 2077 klaar was na de Phantom Liberty uitbreiding, heeft het goed mis. De Update 2.1 wordt door CD Projekt Red gezien als een flinke mijlpaal, waarin er diverse toevoegingen naar de RPG toekomen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een metrosysteem. Via de diverse trammen in Night City kun je straks het metropool doorreizen. Mocht je liever met de auto gaan, dat kan nog steeds: er zijn zelfs wat nieuwe voertuigen en racetracks toegevoegd aan de RPG. Spelers die graag een potje matten kunnen ook hun hart ophalen. De eindbazen en de 'bike combat' zijn verbeterd. Tot slot zijn er meer activiteiten met je partners beschikbaar gemaakt.

Patch 2.1 is per direct onderdeel van de Cyberpunk 2077: Ultimate Edition. Check hier onze Revisited van Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: CD Projekt Red
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord