Sea of Stars

  • Ontwikkelaar Sabotage Studio
  • Eerste releasedatum 29 augustus 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Sea of Stars komt ook naar Xbox-consoles

Ontwikkelaar Sabotage Studio heeft wederom een nieuw platform kunnen toevoegen voor hun game Sea of Stars. De RPG is straks speelbaar op de Xbox-consoles.

De trailer is al bekend bij menig Sea of Stars enthousiasteling, maar daar draait het natuurlijk niet om. Het Xbox-platform was nog het ontbrekende puzzelstukje als het ging over de beschikbaarheid van de aankomende RPG. Sabotage Studio heeft er nu voor gezorgd dat hun klassiek geïnspireerde titel te spelen is op alle grote platformen. Eerder werd er al aangekondigd dat Sea of Stars naar de PlayStation zou komen.

Check hier onze preview van Sea of Stars.

Sea of Stars is beschikbaar vanaf 29 augustus voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

BRON Sabotage Studio

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?