Verrassende verkoopcijfers The Godfather II

De gamesverkopen in Nederland zijn weer bekend en ondanks dat The Godfather II hard werd aangepakt door de pers, scoort de game nu rond de 7 á 8.

De PlayStation 3-versie staat nu zelfs op de eerste plek. Ook in het totaalplaatje staat de game op een vijfde plek. Dit terwijl de verwachtingen van de game erg laag waren. Maar met deze uitslagen, die je hieronder kunt bekijken, heeft EA niks te klagen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?