Video: Arkane vertelt over Redfall tijdens QuakeCon 2022

Geplaatst:

QuakeCon is niet alleen het speelterrein voor de boomer shooters. Arkane kwam eventjes langs en vertelde het een en het ander over Redfall.

De video begint met een introductie wat Redfall is en wat Arkane probeert te doen. Ze geven aan dat ze goed zijn in het mixen van twee elementen: het first-person-element gemixt met traditionelere RPG's. Ze kijken nu of hun formule ook goed werkt in een grote open-wereld. Werkt het alleen solo of ook in multiplayer? De manier hoe de wereld van Redfall is opgebouwd, ondersteunt het narratief en Arkane zegt dat hier ook één van de grootste pluspunten van Redfall ligt. Hoe je dit verhaal gaat beleven en deze wereld gaat verkennen, dat is voor iedere speler anders. De vampieren in Redfall zijn niet vervloekt of ziek. Het zijn gewoon eikels die vampieren zijn geworden voor hun eigen bestwil. Het bloed wat ze stelen van andere mensen, geeft ze namelijk het eeuwige leven. Je vecht niet alleen tegen de vampieren zelf, maar ook tegen de cultleden die maar al te graag zelf in een monster transformeren. Je neemt het uiteindelijk zelfs op tegen vampiersgoden. De speelbare personages kwamen nog even aan bod en Arkane geeft wederom aan dat Redfall zeker solo te spelen is.

Bekijk hier Redfall gameplay. Ga jij voor multiplayer in Redfall of speel je liever in je eentje?

Redfall verschijnt in het eerste halfjaar van 2023 voor de pc en Xbox Series.

Bron: QuakeCon
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord