Zo lang is de main quest in Starfield

Geplaatst:

Bethesda Softworks heeft een enorme RPG in huis met Starfield. Topman Todd Howard vertelde onlangs in een interview met IGN wat we kunnen verwachten qua hoeveelheid content.

De main quest van Starfield gaat je tussen de dertig en veertig uur kosten. Howard vertelde dat ze denken dat Starfield ongeveer 20% langer is dan de vorige Bethesda-games in dit opzicht. Het is natuurlijk wel zo dat als je alle bijzaken in Starfield erbij rekent, dat je dan ver boven de veertig uur komt te zitten. Tijdens de gameplay onthulling van Starfield tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase kregen we te horen dat Starfield honderden heelal systemen bevat. De quests worden met de hand gemaakt en in Starfield zijn dat er meer dan in welke Bethesda-game dan ook. We kregen ook onlangs te horen dat jouw personage in Starfield geen eigen stem heeft.

Starfield hoe lang main quest

Starfield werd onlangs uitgesteld. De RPG van Bethesda verschijnt in de eerste helft van 2023 voor de pc en Xbox Series.

Bron: IGN
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord